El nostre Bloc

Aquest Bloc pretén ser una eina de treball més per a completar el nostre aprenentatge. En ell hi trobareu recursos per a completar els continguts treballats a l’aula i que us ajudaran a resoldre dubtes. També ens ha de servir com a eina de coneixença d’algunes de les nostres tasques diàries i intercanvi d’opinions sobre elles.

dijous, 9 de novembre del 2017

Sortida al MMAC de Cornellà


Per què en estat viu? De ben segur, algú deu formular-se hores d'ara aquesta pregunta i mirar alhora d'oferir-se a si mateix una resposta satisfactòria. L'única forma de desvetllar aquesta qüestió és haver participat, de forma directa, en els diversos tallers que des del Museu de la Matemàtica de Catalunya hem pogut vivenciar avui durant la nostra primera sortida escolar.
Ha estat un descobriment pedagògic de primer ordre, curull de propostes eminentment interactives amb què hem pogut veure la cara més intuïtiva de les Matemàtiques. Un excel·lent complement per al nostre treball d'aula, especialment a l'hora d'extreure elements lògics i regularitats que s'emparellen directament amb els aspectes que diàriament veiem a classe.
Ha estat, senzillament, un trencaclosques deliciós i molt encertat!







SORTIDA AL MMAC (I) by Slidely Slideshow

SORTIDA MMAC (II) by Slidely Slideshow

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada