El nostre Bloc

Aquest Bloc pretén ser una eina de treball més per a completar el nostre aprenentatge. En ell hi trobareu recursos per a completar els continguts treballats a l’aula i que us ajudaran a resoldre dubtes. També ens ha de servir com a eina de coneixença d’algunes de les nostres tasques diàries i intercanvi d’opinions sobre elles.

dilluns, 21 de novembre del 2016

Sortida a Tarragona

És possible, a dia d'avui, que algú decideixi de fregar el terra de l'actual "fòrum" provincial de Tàrraco? Evidentment, no... Però, en aquesta primera sortida pedagògica, presidida per la bonior del clima mediterrani típic, envoltada de suavitat, coberta de llum, sota l'aixopluc del sol tebi i melangiós, han succeït moltes cooses i hem viscut molt bons moments.
Hem pogut efectuar un instructiu recorregut pels monuments més emblemàtics de la sempiterna Tàrraco i ampliar els nostres coneixements mitjançant la manipulació d'objectes i l'assumpció de correctes explicacions.
Hem rigut, hem compartit, hem ajudat un senyor a escapar de l'amfiteatre (bé, de la "presó" que ell mateix s'havia creat en el caos de la seva desorientació) i hem conegut de prop alguns dels aspectes més impressionants de la infraestructura i organització social dels antics romans.
Tota una delícia!



SORTIDA A TARRAGONA CICLE SUPERIOR by Slidely Slideshow

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada