El nostre Bloc

Aquest Bloc pretén ser una eina de treball més per a completar el nostre aprenentatge. En ell hi trobareu recursos per a completar els continguts treballats a l’aula i que us ajudaran a resoldre dubtes. També ens ha de servir com a eina de coneixença d’algunes de les nostres tasques diàries i intercanvi d’opinions sobre elles.

dimarts, 13 de febrer del 2018

Una xerrada històrica



La possibilitat d'escoltar, veure i viure la història de primera mà confereix un valor especial a la instructiva visita de què hem pogut gaudir mercès a la saviesa i l'experiència acumulada a les ments i als cors del Miquel i el Francisco, testimonis vivents de l'època de postguerra i participants actius del procés d'acollida de desenes de persones refugiades que resultaven desplaçades a causa dels horrors derivats del Gran Conflicte que tingué lloc a Espanya.
Amb el fil conductor de les preguntes que les noies i els nois de Quart, Cinquè i Sisè han exposat, els nostres avis han anat desgranant episodis clau que la seva memòria els ha permès de posar davant els nostres ulls i el nostre coneixement.
Quin orgull.
Un profús agraïment, Francisco i Miquel!
Gràcies. 





jmiret jmiret's Slidely by Slidely Slideshow

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada