El nostre Bloc

Aquest Bloc pretén ser una eina de treball més per a completar el nostre aprenentatge. En ell hi trobareu recursos per a completar els continguts treballats a l’aula i que us ajudaran a resoldre dubtes. També ens ha de servir com a eina de coneixença d’algunes de les nostres tasques diàries i intercanvi d’opinions sobre elles.

dimecres, 23 de maig del 2018

Colònies a la Marinada de Cambrils

La nostra particular, única i intransferible brisa de mar ha estat, enguany, la marinada. Traslladats a la casa de colònies que desvetlla aquest deliciós nom de ventijol arran de mar, les alumnes i els alumnes han pres la mida -potser per primer cop enguany- al perfil mariner i a la temperatura de l'aigua salada.
Han estat dos dies de convivència intensa, d'activitats motivadores i atractives (figures de sorra amb volum i bany, joc de nit i discoteca, i circuit de dificultat variable de ponts i tirolines) les quals han fert les delícies dels participants.
Els àpats i la nit han estat un escull ben superat (malgrat la dedicació docent que ha calgut posar sobre la taula per tal de garantir la correcta dinàmica dels hàbits essencials) i complementat amb les franges eternes d'esport col·lectiu que hem pogut compartir de forma conjunta.
Una brisa que caldrà buscar en properes ocasions...




COLÒNIES A LA MARINADA CAMBRILS 1 by Slidely Slideshow

COLÒNIES LA MARINADA 2018 2 by Slidely Slideshow

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada