El nostre Bloc

Aquest Bloc pretén ser una eina de treball més per a completar el nostre aprenentatge. En ell hi trobareu recursos per a completar els continguts treballats a l’aula i que us ajudaran a resoldre dubtes. També ens ha de servir com a eina de coneixença d’algunes de les nostres tasques diàries i intercanvi d’opinions sobre elles.

dimecres, 14 de setembre del 2016

Aula Virtual

Dins el Cicle Superior, ja fa uns anys que utilitzem els blocs d'aula assíduament com un vàlid instrument de consolidació dels aprenentatges. Ara, amb la voluntat de dotar d'un major nombre de recursos la nostra aula l'editorial Santillana, un any més, en un esforç de renovació i fent pal·lesa la voluntat d'integrar l'ús directe de les noves tecnologies en el procés d'aprenentatge de les noies i dels nois, posa a l'abast de la comunitat educativa l'aplicació "Aula Virtual Santillana", una eina que permetrà els alumnes i les alumnes d'accedir virtualment als documents de treball (llibres en format digital) i, alhora, de poder remenar capses de recursos corresponents a cadascuna de les temàtiques abordades a l'aula (importants àncores a l'hora d'ampliar els sabers). 
Si disposeu de tauleta (no és obligatori el fet de comprar-la, perquè durant el primer curs d'ESO ja haureu de fer una inversió tecnològica), podeu instal·lar l'aplicació.
Lliurarem a les nenes i als nens que disposin de tauleta les llicències per tal que pugueu activar còmodament a casa els corresponents productes. A l'aula disposem d'una sèrie de dispositius per tal de garantir que tothom pugui accedir als recursos dins les hores lectives.
Esperem poder esprémer els recursos que ens aporta l'app, sempre pensant en el benefici formatiu dels nois i de les noies.
Us deixem ara una presentació visual i ben pautada per tal que, un cop l'aplicació hagi estat descarregada, pugueu començar a aprofitar-ne els recursos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada