El nostre Bloc

Aquest Bloc pretén ser una eina de treball més per a completar el nostre aprenentatge. En ell hi trobareu recursos per a completar els continguts treballats a l’aula i que us ajudaran a resoldre dubtes. També ens ha de servir com a eina de coneixença d’algunes de les nostres tasques diàries i intercanvi d’opinions sobre elles.

dimecres, 14 de setembre del 2016

Projecte et fa gran

Ben retrobats un cop més en aquest nou curs escolar 2016 - 2017, la comunitat educativa de la nostra escola endega enguany, amb la voluntat de treballar transversalment i interdisciplinària uns hàbits imprescindibles, uns valors indefugibles i unes actituds més que necessàries dins el nostre dia a dia, el projecte R, R i R ET FA GRAN!, una proposta que entomem a partir de la iniciativa que el Consell Comarcal del Segrià ha posat en joc i que giravolta sobre un eix gravitatori il·lusionant, la voluntat de dur a terme una sèrie d'accions concretes, tallers i propostes de creixement relacionats amb les accions de prudència en el consum, la gestió dels residus i la conscienciació sobre la necessitat de fer un gir de 360 graus en les polítiques personals de distribució de les escombraries que en gran volum l'entorn genera.
Així, al llarg del període lectiu, l'escola assumirà el rol d'autogestora de les pròpies deixalles, no només en el pla de la correcta disposició en tots i cadascun dels recipients i espais habilitats a l'efecte, sinó també a l'hora de poder reutilitzar i reciclar els materials amb un enfocament plenament educatiu.
Al llarg dels mesos que han de venir, durem a terme una sèrie d'activitats engrescadores, tindrem els nostres ecoresponsables i procurarem aprendre que el nostre entorn és també el nostre aliat en la recepció de residus, fet pel qual és la nostra obligació vetllar per la seva preservació, conservació i recepció del menor impacte mediambiental possible. Reduir, reciclar, reutilitzar!
El bloc de la campanya està en construcció, però en qualsevol cas us deixem l'enllaç, fent clic a sobre del qual podreu accedir properament al seguit de propostes que el Consell Comarcal del Segrià ha preparat.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada